Blog

Ha érdekel, hogy mivel foglalkozom, mik jönnek velem szembe a mindennapi munkáim során, vagy csak szimplán kíváncsi vagy arra, mit csinálok, olvass bele az alábbi bejegyzésekbe! Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress nyugodtan az elérhetőségeimen, vagy kérj árajánlatot azonnal!

Ajánlatot kérek!

A macskák is szeretik a HTTPS-t!

HTTPS-geddon - vagy mi...

2017. január 20.

Mostanában egyre hangsúlyosabbá válik a HTTPS protokoll használata a weboldalak üzemeltetése során. Miről is van szó egészen pontosan?

Meglepő színösszeállítás - Media Election - Trump v Clinton

Webfejlesztői trendek 2017-ben

2017. január 11.

Érdekel, hogy milyen megoldások és eljárások nyernek majd teret egyre inkább 2017-ben a webfejlesztés területén? Összeszedtem néhányat.

Hogyan Dolgozom 1

Hogyan dolgozom? 1. rész

2016. szeptember 10.

Célul tűztem ki, hogy megtalálom az ultimate webfejlesztői workflow-t, ami idő- és erőforráskímélő, ami kényelmes és kiszámítható, amivel a legkevesebb felesleges köröket futom, egyszóval: a leghatékonyabbat. Ebben a sorozatban pedig bemutatom, hogy mire jutottam - 1 rész.

Game Of Thrones The Crown

A Fejlesztők - Trónok harca szemmel

2016. május 02.

Aki több webfejlesztővel / webdesignerrel / grafikussal dolgozott együtt, már biztosan megfigyelte, hogy vannak igazi 'tipikus' karakterek ezen a területen. Azon túl, hogy a szokásos "jó szakember" - "rossz szakember" tengely mentén osztanánk fel a területen dolgozókat, most egy különleges kategorizálást használunk: a Trónok harca karakterei alapján próbáljuk csoportosítani... nos, igen, magunkat.

Christine Cosmetics

Mi ez a hosszú szünet?

2014. december 19.

A Collegium Hungaricumot bejelentő posztban említettem, hogy hosszabb hallgatást követően jelentkeztem. Hogy miért?

Html5 Sticker

Reszponzív szleng 1x1 - 2. rész

2014. július 21.

Az előző bejegyzésben néhány alapfogalommal megismerkedhettünk már a reszponzív webdizájnnal kapcsolatban. A mai bejegyzésben néhány újabb szlenget emelünk be közös szótárunkba. Öveket becsatolni, eggyel rázósabb terep következik!

Mobilefirst

Reszponzív szleng 1x1 - 1. rész

2014. július 16.

'Reszponzív weboldal, mobile-friendly, mobile-first' - hogy mi van? tesszük fel magunknak a kérdést. Ha az ember weboldalt készíttet magának, mindenhonnan ezek a kifejezések árasztják el. De mit is jelentenek ezek a szavak pontosan? Vegyük végig őket sorra!